(FOTO) Lana Klingor se pratiteljicama obratila s ginekološkog stolca: ‘Šokantna vam je ova fotka?’

Foto: Instagram

Poduzetnica i influencerica Lana Klingor Mihić posljednjom objavom na svom Instagram profilu izazvala je pažnju brojnih pratiteljica.

“Šokantna vam je ova fotka? E pa ne bi trebala biti. Pogotovo ako znamo da na redovne ginekološke preglede ide tek svaka treća žena i da ih godišnje u Europi od raka vrata maternice umre 30.000. Redovni pregledi jedini su način da to spriječimo i sačuvamo vlastito zdravlje jer, nažalost, rak vrata maternice u Hrvatskoj svaki dan se dijagnosticira jednoj ženi, a svaki treći dan jedna žena gubi bitku s njim”, napisala je Lana ispod fotografije s pregleda u ginekološkoj ordinaciji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor)

“I zato čuvajte svoje zdravlje i posjećujte ginekologa redovito. Iskustva s rakom vrata maternice su svuda oko nas, ali ostaju neispričana iz raznih razloga”, zaključila je Lana, a brojne pratiteljice su se složile s njom.

S obzirom na to da je poprilično aktivna na društvenim mrežama, jedna njezina nedavna objava u posljednjih tjedan dana prikupila je velik broj lajkova, točnije više od 20 tisuća. Lana je objavila fotografiju svojih triju kćeri, a nije krila koliko je sretna što ih ima.

“Trebat će mi oružane snage svih zemalja svijeta! Koliko sam blagoslovljena?! Nema veće ljubavi. I ne dam na njih do svog posljednjeg daha!”, napisala je influencerica i oduševila pratitelje.

 Dvije kćeri dobila je u braku s Antom Mihićem, a najstariju kćer Kiaru odgajala je kao samohrana majka.

“Smatram da roditelj djetetu mora biti autoritet, no uz to ja pristupam djeci prijateljski. Želim da znaju da ih nitko u životu neće voljeti više od mene i da smo suprug i ja njihova sigurna luka, da se ne znam što dogodi. Pokušavam izgraditi odnos pun povjerenja, usaditi im neke životne vrijednosti koje su nama važne i na kraju samo želim da budu dobri ljudi. To je najvažnije”, kazala je Lana jednom prilikom za Večernji.

Komentari