(FOTO) KUME I NAJBOLJE PRIJATELJICE: Hana prije poroda uživa u dječjim radostima s Domenicom

Hana Huljić, Domenica Žuvela (Foto: Instagram)

Pjevačica Domenica Žuvela objavila je na svom Instagramu fotografiju sa svojom kumom i najboljom prijateljicom, Hanom Huljić. Naime, dvije frendice su vikend provele družeći se, a pozirale su na ljuljačkama. Supruga Petra Graše nosila je ljubičastu haljinu, dok je Domenica bila u haljini koraljne boje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hana Who (@hana.huljic)

U komentarima su se nizali emotikoni srca te komplimenti na račun dvije glazbenice.

Podsjetimo, Hana, koja bi ovaj mjesec trebala roditi, prije nekoliko dana je nastupila na zagrebačkom Tomislavcu, odnosno na sakralnom koncertu ‘pop misa Mediterana’ u sklopu Zagreb Classic Festivala.

Hana je koncert uspjela odraditi s osmijehom na licu unatoč tome što je u posljednjem mjesecu trudnoće. Međutim, i sama je priznala kako je poneke dijelove ipak morala prepustiti kolegici. “Preživjela sam! Iskreno, odlučila sam da ne želim riskirati i odraditi cijeli koncert kako ne bih njemu pokvarila njegov dio mise. Izvrsna Irma pjevala je sopranske dionice mise, a ja sam jednostavno odlučila samo otpjevati svoju skladbu. Nekako sam baš dio nje i računala sam da ako mogu odraditi i to da ću uspjeti otpjevati i Ave Mariu za kraj. Nije to bio tako veliki pothvat”, rekla je Hana za RTL.hr.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hana Who (@hana.huljic)


Komentari