(FOTO) ‘Kralj izgubljenih stvari’ na današnji dan ispunio zagrebačku Arenu: Tisuće obožavatelja s njim pjevalo regionalne hitove

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Prije dvije godine u Areni Zagreb na današnji je dan bila totalno drugačija atmosfera. Prepuna Arena je ‘gorjela’ uz hitove regionalne zvijezde, Saše Matića.

On je održao dva koncerta u dva dana, 15. i 16. prosinca 2018. godine. Prvi se rasprodao gotovo dva mjeseca prije početka.

Publika je pjevala u sav glas pjesme kao što su “Poklonite mi nju za rođendan”, “Ružmarin” i “Kralj izgubljenih stvari”.

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Na velikoj pozornici zagrebačke Arene pridružile su mu se i četiri regionalne zvijezde – Željko Samardžić, Jelena Karleuša, Edita Aradinović i Aleksandra Prijović. Koncert je trajao tri sata.

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Sada je u Areni situacija potpuno drugačija. Postala je stacionar za oboljele od koronavirusa. Od 28. studenog kada je počela s radom pa do prije nekoliko dana kroz nju je prošlo više od 100 pacijenata.

Liječnički i sestrinski timovi rade u smjenama po 12 sati kako bi svi pacijenti imali 24-satni nadzor i zdravstvenu skrb. Puno se toga očito promijenilo u dvije godine.


Komentari