(FOTO) KORANA NAPOKON POKAZALA MAJKU! Fanovi su oduševljeni: ‘Ne vjerujem da ta žena ima 70 godina’

Korana Gvozdić (Foto: Instagram)

Influencerica i bivša voditeljica Korana Gvozdić čestitala je na Instagramu 70. rođendan svojoj voljenoj majci. ‘Predivna kao mama, nenadmašna kao baka! Sretan rođendan, mama!’, napisala je, a komentari su se zaredali.

‘Sjećam je se kada te vodila na ples kod Tihane Škrinjarić‘, napisala je Korani prijateljica iz djetinjstva. ‘Isti osmijeh’, dodala je jedna pratiteljica, a druga je dodala: ‘Ja ne vjerujem da ta žena ima 70 godina… Prekrasno izgleda!’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

40-godišnja Korana je 2021. godine na svijet donijela sina Olivera. Rodio se prerano pa su u bolnici proveli više od mjesec dana.

‘U životu nisam imala učitelja poput njega. Pomaknuo je sve moje granice, u svim smjerovima. U mojoj tridest osmoj godini života upoznao me sa samom sobom, naučio me strpljenju za stvari koje su bitne, naučio me izolirati se od situacija i ljudi koji oduzimaju energiju i ono dragocijeno vrijeme koje se s njegovim rođenjem brojalo u minutama. 38 dana proveli smo u bolnici i svaki silazak s drugog kata na kat Neonatologije bio je utrka s vremenom. Zbog pandemije susreti su nam bili samo jednom dnevno i to na 10,15 minuta, a zbog dodatnih minuta srce je skakalo od sreće’, napisala je Korana svojedobno na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

‘Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese ‘prašinu’ i bol sa sebe i kreĆe u pogon. I nema stajanja!’, dodala je.


Komentari