(FOTO) KOLINDA ODUŠEVILA U NEW YORKU! Haljinom izazvala divljenje, pratitelji joj pišu: ‘Blistaš od ljepote’

Kolinda Grabar Kitarovic (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović bila je na dodjeli nagrada Global Citizen Awards u New Yorku, a pratitelje je osvojila elegantnom zlatnom haljinom koju je nosila na svečanosti.

“Svečanost Global Citizen Awards 2022: Odavanje počasti graditeljima mostova i mirotvorcima u vrijeme rata! Ovogodišnje počasne osobe bile su predsjednica Finske Sauli Niinisto, premijerka Švedske Magdalena Andersson, predsjednica Indonezije Joko Widodo, izvršni direktor Googlea i Alphabeta Sundar Pichai i nagrađivani glumac Forest Whitaker, odana je i posebna počast Njenom Veličanstvu Kraljici Elizabeti II. i pokojnom bivšem premijeru Japana Shinzo Abeu”, napisala je Kolinda u opisu fotografija.

“Vi niste lijepa, nego prelijepa”, “Blistate od ljepote”, “Svaka čast, dama, prava ljepotica”, pisali su oduševljeni pratitelji.

Podsjetimo, Grabar-Kitarović je nedavno objavila na društvenim mrežama da je izabrana u upravno vijeće Concordia grupe.

“Concordia sa zadovoljstvom objavljuje da se bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović pridružila Upravnom vijeću. Osim što je bila prva predsjednica Hrvatske, Grabar Kitarović obnašala je dužnost veleposlanice i bila viša dužnosnica NATO-a”, objavila je Concordia, a prenijela je Grabar-Kitarović na društvenim mrežama.


Komentari