(FOTO) ‘KOLIKO JE TVOJA BEBA SLIČNA TEBI’ Anđa Marić raspametila obožavatelje fotografijom iz mladosti

Foto: Instagram

Spisateljica, blogerica i glazbenica, 44-godišnja Anđa Marić, nedavno se vratila s putovanja u Meksiko kamo je otišla sama usprkos dijagnozi multiple skleroze, koja joj je suputnik već godinama. A pri povratku kući, zavirila je u obiteljske albume i ondje pronašla fotografiju nastalu 1998. godine. Osim što je ista nostalgično prisjetila njezine obožavatelje na vrijeme kada je bila izabrana za drugu pratilju na izboru za Miss Hrvatske, brojni Anđini pratitelji uočili su i nevjerojatno sličnost između Anđe i njezinog 17-godišnjeg sina Gašpera kojeg je dobila u braku s bivšim suprugom Primožom Dolničarom.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Anđa Marić (@andjamarics)


˝Tvoj sin je tvoja kopija˝, ˝koliko je tvoja beba slična tebi˝, ˝OMG Gašper˝, samo su neki od komentara ispod fotografije na kojoj Anđa pozira sa samo 21 godinom. Slične reakcije nizale su se i ispod Anđine objave od prije nekoliko dana kada je pozirala upravo u društvu svog miljenika. ˝Mamino dijete, baš je tvoj˝, poručili su tada 44-godišnjakinji.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Anđa Marić (@andjamarics)

Inače, o velikoj avanturi odlaska u Meksiko, Anđa je nedavno pričala i za Zagreb.info. ˝Za Meksiko sam se odlučila naprasno nakon telefonskog razgovora s Courtney Runyon, ženom koja je u 33 godini oboljela od CIDP-a, kronične bolesti živaca, te je usprkos lošim prognozama, prohodala. Danas je Courtney motivacijska govornica, a ja sam bila u njezinoj grupi podrške. Ideja se rodila nakon razgovora s njom, ali nisam znala da će to biti moguće tako brzo. Nisam skupljala snagu, isto kao što ne stojiš na vrhu stijene i ne skupljaš snagu za skok, bar ja ne˝, rekla nam je, između ostalog, Anđa.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Anđa Marić (@andjamarics)


Komentari