(FOTO) Kolar nasmijala blagdanskom modom 2019. i 2020., ali pratitelji ni ovaj put nisu mogli bez komentara na njenu liniju

foto:Instagram

Voditeljica Barbara Kolar koja je u posljednje vrijeme više nego ikad na meti ‘kritičara’ zbog svoje linije, podijelila je na svom Instagramu dvije fotografije te je usporedila 2019. i ovu godinu.

“Blagdanska moda 2019. vs. 2020.! Hvala Bogu da je barem Rudolf tu”, napisala je voditeljica aludirajući na svoju zaštitnu masku na kojoj se nalazi sob.

“Slatkica”, “Predivne oči”, “Predivna žena”, pisali su pratitelji ispod fotografija koje su pokupile preko 700 lajkova.

“Super se središ, a onda sve to prekriješ. Šteta”, napisao je jedan pratitelj, a Barbara mu je odgovorila u šaljivom tonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Kolar (@barbarakolar)

 “Samo pola šminke trošim”, napisala je.

Ponovno je bilo i komentara na račun Barbarine linije.

“Joj tak si zgodna, ali nemoj više mršavjeti… Iskreno, sad ti fali koja kila”, stoji u komentaru, no voditeljica na to nije reagirala.

Inače, ako pogledate vijesti o voditeljici unazad nekoliko godina, možete vidjeti kako se o njoj uglavnom pisalo kad bi dobila ili skinula kile, a sve to zbog brojnih komentara građana na društvenim mrežama. Pa tako kad bi izgledala ‘taman’ mnogi bi prigovarali da treba smršavjeti, kad bi smršavila mnogi bi prigovarali da treba dobiti na težini.

Nedavno je voditeljica sama kazala kako je posljednji uzrok gubitka težine stres s kojim se nosi, a zasigurno pisanja o njenoj liniji nisu pridonijela njenom miru.


Komentari