(FOTO) ‘KILOGRAMI SE BRZO SKINU, KAD SI RUŽAN NEMA POMOĆI’ Lana Jurčević izazvala raspravu fotografijama iz ‘mršave’ faze

Foto: Instagram

Domaća pjevačica, 37-godišnja Lana Jurčević izazvala je pravu raspravu među obožavateljima na društvenim mrežama nakon što je na Instagramu podijelila nekoliko fotografija od prije četiri godine te upitala fanove na kojima im bolje izgleda.

˝Evo još jedan throwback s mršavom Lanom na snimanju spota ‘Duplo Slađe’ iz 2017. godine. Koja vam je draža, stara ili nova? Vjerujte, ova nova je bolja u glavi 100 puta. A fizički – o ukusima se može raspravljati – tako da slobodno… Onda – ‘Duplo slađa’ sam bila onda ili sada˝, napisala je pjevačica u objavi koja je ubrzo skupila mnoštvo komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Lana (@lalana)

˝Starije vino bolje i kvalitetnije, tako i žene. Bitno da ti sebe voliš takva kakva si sad˝, ˝tko je lijep – lijep je bio mršav ili deblji, kile se brzo skinu, a kad si ružan nitko ti ne može pomoći˝, ˝bitno je kakva si osoba, a ne kako izgledaš˝, ˝elegantno popunjena˝, ˝ti ćeš biti slatka i draga i sa 100 kilograma˝, ˝a kad si ti to točno bila debela˝, ˝riba bila, riba ostala˝, ˝sad si duplo slađa˝, samo su neki od komentara obožavatelja od kojih se većina složila da, neovisno o kilaži, njima Lana uvijek odlično izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Lana (@lalana)


Komentari