(FOTO) Karmela Vukov Colić se prisjetila mladosti i nasmijala: ‘Ovako mogu opet izgledati samo ako Barbara Kolar otvori bootcamp za mene’

Foto: Instagram

Jedna od omiljenih televizijskih voditeljica i autorica bloga Ciao Karmela i “Kuhinje života”, 53-godišnja Karmela Vukov Colić putem svog Instagram profila nerijetko s pratiteljima dijeli simpatične trenutke iz privatnog života, ali i uspomene iz prošlosti. Isto je učinila i posljednjom objavom koja je privukla veliku pažnju među njezinim obožavateljima, ali i nostalgično prisjetila na neka prošla vremena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Karmela Vukov Colić (@karmela_vukov_colic)

˝Kad kopaš po ladicama, svašta nađeš… Zaključak: Mladost je divna, nedostaje mi ona Linea exclusive i ovako mogu opet izgledati jedino ako Barbara Kolar otvori bootcamp samo za mene˝, stoji u duhovitom opisu fotografije od prije dvadesetak godina na kojoj Karmela pozira s prepoznatljivim osmjehom na licu. Njezina objava ubrzo je privukla pažnju pratitelja koji su joj redom pisali kako je bila i ostala lijepa žena, a javila joj je i kolegica Barbara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Karmela Vukov Colić (@karmela_vukov_colic)

˝A daj, ne zezaj, divna si bila i ostala˝, poručila je Karmeli 51-godišnja kolegica o čijoj se vitkoj liniji posljednjih tjedana ne prestaje pričati ni pisati. Tako je na fotografiju gdje je na godišnjem odmoru pozira u kupaćem kostimu skupila mnoštvo lajkova, ali i komplimenata oduševljenih pratitelja koji su joj, između ostalog, poručili kako izgleda bolje nego ikad.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Barbara Kolar (@barbarakolar)

Komentari