(FOTO) KAKVI PRIZORI! Luka Nižetić otkrio s kim se druži na osamljenoj plaži

Foto: Instagram

Glazbenik Luka Nižetić i ovo ljeto provodi na najdražoj destinaciji, otoku Visu. Osim što dane provodi kupajući se i sunčajući, Luka se može pohvaliti i sa uspješnim bistroom Fabrika te nedavno otvorenim pizza & barom Hum.

“Izgleda da mi se u životu neke stvari zaista događaju neplanirano. Tako je bilo s “Fabrikom”, a sad se dogodilo s otvaranjem pizza & bar “Hum”. Veliki sam ljubitelj pizze kao vrhunske delicije koja je već davno prešla granice Italije i otvaranje pizzerije u neku mi je ruku ostvarenje dječačkog sna”, komentirao je netom nakon otvorenja Huma.

Društvo mu pravi svjetska prvakinja u ronjenju na dah Mirela Kardešić, a to su ovjekovječili zajedničkom fotografijom. Pored morskih prizora, pažnju su ukrali mišići pjevača, kao i besprijekorna linija sportašice. Luka je njihovu fotografiju usporedio sa scenama iz kultnog filma Plava laguna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

 “Richard and Emmeline’’, napisao je Luka aludirajući na dva glavna lika u spomenutom filmu. Objava je nakon svega sedam sati “skupila” gotovo tri tisuće lajkova, a fanovi su Luku obasipali brojnim komplimentima.

Inače, Mirela se ronjenjem bavi tek tri godine, a već je osvojila brojne medalje. Kada joj je dijagnosticirana dječja bolest Legg-Calvé-Perthes, liječnici su ju savjetovali da krene plivati s čim je intenzivnije krenula već sa sedam godina.

Komentari