(FOTO) Kakva simbolika! Snimljen nevjerojatan prizor na nebu nakon razornog potresa

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL/Ilustracija

Prizori nakon razornog potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji, dirnuli su nas i digli sve na noge. Svi nastoje pomoći Banovini da ponovno stane na noge.

Pored zastrašujućih i otužnih fotografija ruševina, društvenim mrežama se proširio jedan prizor kojeg je malo tko primijetio tog kobnog dana. Mještanka Siska, Antonija Kmetović na svom Facebook profilu objavila je fotografiju neba iznad Siska nakon potresa.

Ono što je privuklo veliku pažnju, jest oblak koji podsjeća na oblik karte naše države. Antonija je za Jutarnji ispričala kako je njezina obitelj proživjela potres.

“Bili smo u stanu za vrijeme potresa, sve se lomilo, pomicalo, pucalo, grmjelo, padalo oko nas četvero. Držali smo se za okvir vrata i molili da prestane. Činilo se kao vječnost. Kad je prestalo, hodnik su nam zakrčili srušeni ormari, jedva smo izašli, bosi, van, zagrlili se i plakali. Ostavila sam djeci mobitel i otrčala u stan po jakne i cipele, a oni su zajedno sa susjedima stajali ispred zgrade dok je suprug podizao ormare da se može prolaziti kroz zatrpani hodnik. Sin je ugledao neobične oblake (uči geografiju pa je sav u kartama i geografskim dužinama i širinama) pa je kći odmah fotografirala nebo. Nema tu nikakvog filtera niti montaže. Čista zahvalnost što smo živi i što smo uspjeli pobjeći van, što je prestalo tresti”, objasnila je Antonija.

Bože, čuvaj Hrvatsku

Objavljuje Antonija KmetovićUtorak, 29. prosinca 2020.

 

Ona i njezina obitelj su dobro i zahvalni što im se ništa nije dogodilo.


Komentari