(FOTO) Kakva razlika! Andrea Andrassy otišla pod nož. Podijelila fotografije prije i poslije

Foto: Instagram / andreaandrassy

Kolumnistica i influencerica Andrea Andrassy na svom Instagram profilu odlučila je podijeliti nešto itekako privatno. Naime, Zagrepčanka se podvrgnula operaciji koja joj je uvelike pozitivno utjecala na samopouzdanje. Kolumnistica je tako objavila tri fotografije, opisavši svoju “borbu” s podočnjacima koje je odlučila ukloniti estetskim putem, a promjena je itekako vidljiva.

“Slika 1: tri godine prije operacije, kad su mi se podočnjaci tek počeli ružno ponašati. U međuvremenu su razvili vlastitu osobnost i odvojili se u jasno definirane masne županije. Slika 2: sedam dana nakon operacije. Slika 3: šesnaest dana nakon operacije”, napisala je Andrea.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andrea Andrassy (@andreaandrassy)


“Iselili smo Stevea Buscemija s mog lica i iskreno, da sam znala da je ovoliko zanemarivo inkomodirajuće, deložacija bi se dogodila već davno. Tijekom oporavka nisam popila niti jednu tabletu protiv bolova. Ne zato što nisam htjela – ja sam osoba koja će popit 200 mg ibuprofena kad čuje lošu pjesmu na Dori (kako sam još živa, ne znam) – nego zato što nije bilo potrebe”, napisala je blogerica i pritom se našalila.

“Praktički jedina nelagoda koju sam imala zbog operacije je činjenica da sam se na trenutak javila iz sedacije i doktorima otpjevala pjesmu Jerusalema”, zaključila je.

Njezina objava naišla je na niz komplimenata, poruka podrške i odobravanja.

Komentari