(FOTO) Kakva provokacija! Alex Ognjena digla majicu i pokazala pratiteljima grudi

Foto: Instagram screenshot

Kantautorica i i organizatorica humanitarnih akcija Alex Ognjena, na svom Instagram profilu rado dijeli pikanterije iz svog života s pratiteljima. Tako često organizira Q&A gdje ju fanovi upitaju zaista razna pitanja, a Alex odgovori sasvim iskreno.

Provokativne fotografije također često objavljuje, no Ognjena to radi s namjerom da skrene pozornost na neke druge stvari. Pratiteljima je otkrila što njezin sin kaže na neumjesne hejterske komentare na društvenim mrežama.

“Umire od smijeha zajedno sa mnom. Imamo internu kladionicu tko će objaviti veći ‘nonsense’. Svi gubimo”, našalila se Alex.

Jedan pratitelj upitao ju je što misli o seksu na javnom mjestu, a Ognjena je odgovorila itekako provokativno.

“Pripremi do pet tisuća kuna. Sretno! Ili podijeli kaznu s partnericom. Svatko po 2500 kuna. To se zove ravnopravnost spolova. PS. Ne znam rekao mi frend“, napisala je Alex, a odgovor je popratila videom u kojem je istaknula svoje bujno poprsje.

Screenshot

U kratkom videu Alex podiže majicu ispod koje nema grudnjak, te pratitelje provocira otkrivajući grudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Ognjena (@alexognjena)

Ognjena je nedavno objavila da je kao jedna od nominiranih za Nagradu za životno djelo imala čast sudjelovati na svečanoj sjednici Odbora za dodjelu Državne nagrade za humanitarni rad i dodjelu Državne nagrade za humanitarni rad u 2020. godini. Također, ova glazbenica itekako je aktivna u pomaganju Sisačko-moslavačkoj županiji.


Komentari