(FOTO) KAKVA MAMA, TAKVA KĆI! Nives poručili da joj je 14-godišnja kći ljepša od nje, a ona spremno odgovorila!

Foto: Instagram

Jedna od onih koje redovno ˝dižu prašinu˝ svojim objavama na društvenim mrežama zasigurno je i domaća kolumnistica i pjevačica, 39-godišnja Nives Celzijus. Njezine provokativne objave koje nerijetko budu popraćena oskudnijim odjevnim kombinacijama – barem ako je suditi prema reakcijama, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Međutim, ovaj put je pažnju s Nives uspjela ukrasti ni manje ni više nego njezina 14-godišnja kći Taisha.

Mama i kćer ponosno su pozirale držeći se za ruke, a o

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

bje su za tu prigodu bile i svečano odjevene. Dok je 39-godišnjakinja odjenula usku midi haljinu ružičaste boje koja je naglasila njezine atribute, 14-godišnja Taisha, koju je Nives dobila u braku s bivšim suprugom, umirovljenim nogometašem Dinom Drpićem, a s kojim ima i sina Leona, odlučila se za nešto kraću verziju jednako svečane haljine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Haljina na jedno rame, kakvu se već moglo vidjeti na njezinoj mami, odlično je pristajala i Taishi koja je za svoj outfit dobila brojne komplimente, a neki su je čak usporedili i s mamom. ˝Kćer ljepša od majke˝, napisao je tako jedan od pratitelja na što je ponosna mama Nives ubrzo spremno i odgovorila. ˝Naravno da je ljepša˝, poručila je 39-godišnjakinja, a brojni su se u komentarima složili kako je tinejdžerica ljepotu pokupila na majku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)


Komentari