(FOTO) KAKVA MAJKA, TAKVA I KĆI: Javili im se Nina Badrić i Jurica Pađen povodom posebnog dana

Foto: Ana Rucner Instagram

Poznata violončelistica Ana Rucner (37) na Instagramu je objavila nekoliko fotografija s majkom Snježanom povodom njezinog rođendana. Posvetila joj je i emotivnu objavu.

“Galerija slika najvažnije žene u mom životu! Hvala ti mama za svaki tvoj osmijeh. Hvala ti za ljubav! Sretan rođendan jedina”, napisala je glazbenica u opisu objave.

Čestitkama su se pridružili i Anini pratitelji. Fotografiju je komentirala i pjevačica Nina Badrić. “Prekrasne”, napisala je u komentaru. Sretan rođendan Snježani je poželio i predvodnik grupe Aerodrom, Jurica Pađen. Neki su primijetili sličnost između majke i kćeri i komentirali da je Ana lijepa na Snježanu.

Snježana Rucner glazbene je gene prenijela na svoju kćer. Solo je čelistica u Hrvatskom narodnom kazalištu. Njezin muž Dragan je violinist u zagrebačkoj filharmoniji, a i sin Mario svira violu. Sa suprugom je 1998. godine osnovala Rucner String Quartet.

Ana je glazbeno obrazovanje stekla u Glazbenome učilištu Elly Bašić u Zagrebu, a bila je angažirana u Mariborskoj filharmoniji.


Komentari