(FOTO) Kakva čast! Kolinda dobila svoj badić: Saznajte koliko košta kupaći kostim nazvan po bivšoj predsjednici

Foto: Instagram

Julianne Bobanović, osnivačica je brenda kupaćih kostima ‘Plivati’ čiji se dizajn temelji na mediteranskim detaljima. Julliane je Australka, udata za Hrvata te je njena linija odjeće inspiraciju pronašla upravo u Hrvatskoj, javlja 24 sata.

Proizvodi ona različite vrste muških, ženskih i dječjih kupaćih kostima koji su ilustrirani limunima, inćunima pa čak i smokvama. Jedan takav, sa smokvama i limunima koji se druže s čašom dobrog vina, Julianne je posvetila bivšoj predsjednici Hrvatske, Kolindi Grabar Kitarović.

Foto: Plivati

Kupaći kostim ’Kolinda’ jednodijelni je badić bez rukava, s dubokim v izrezom i otvorenim leđima. Za dodatni modni detalj, na prednjoj strani badića može se svezati nonšalantna mašna.

“Ovaj badić nastao je od najlona, a kreiran je tako da nakon plivanja možete obući suknju ili kratke hlače i spremni ste za ručak ili večeru”, stoji na stranici.

Kolinda kupaći kostimi dostupni su po cijeni od skoro 170 australskih dolara što u kunama iznosi oko 770 kuna. Zašto je baš odabrala ime Kolinda, Julianne nije otkrila, no svojim kreacijama nerijetko daje hrvatska imena pa se tako jedna kolekcija naziva ’Ivana’.

Kako bi ostala ustrajna dosljednja brendu, za svoju liniju unajmljuje modele hrvatskog podrijetla, pa su za potrebe kampanje pozirali Gina Vuletich, Nevena Tepic i Nino Cvoro, a što znamo, možda se jednom i Kolinda nađe u istoimenom badiću.

Komentari