(FOTO) Kako su najpoznatiji samoborski likovi i ukusne krafne oduševile najmlađe posjetitelje Arena Centra

Foto: MARTINA KENJI i EDIN TUZLAK/ZA AGENCIJU KLINKA

Sraki, Fiškalu, Sudecu i Princu posebno su se razveselila djeca, koja su uživala u njihovim pričama, ali i iskoristila priliku za fotografiranjem i druženjem s najpoznatijim samoborskim likovima.

Arena Centar okupio je ovaj vikend veliki broj ljubitelja u maskiranje, ali i poslužio kao najava za predstavljanje 191. Samoborskog fašnika. Bila je ovo odlična prilika da se Sraka, Princ, Fiškal i Sudec ponovo pokažu zagrebačkoj publici, ali i najave sve ono što će čeka posjetitelje ovogodišnjeg fašnika koji će se od 17. do 28. veljače održati na ulicama Samobora.

Naviknuti na veliku popularnost koja ih prati gdje god dođu, najpoznatiji samoborski likovi ponovo su oduševljavali svojim dosjetkama, zabavnim skečevima, kojima su se posebno razveselila djeca od kojih su neka iskoristila druženje u Areni da se i oni pokažu sa svojim maskama, ali i uživaju u poznatim samoborskim krafnama.

Foto: MARTINA KENJI i EDIN TUZLAK/ZA AGENCIJU KLINKA
Foto: MARTINA KENJI i EDIN TUZLAK/ZA AGENCIJU KLINKA

Sve je započelo odličnim plesnim nastupom plesnog studija Bailatino iz Samobora, koja je sukladno ovogodišnjoj temi izabrala country ritmove i rasplesala cijeli Arena centar. Na početku sramežljivo, većina posjetitelja samo je promatrala ovu rasplesanu skupinu, da bi se uz poticaj Srake i Princa mnogi odvažili i pokazali svoje plesno umijeće.

Bio je to svojevrsni ples pod maskama, koji je donio puno smijeha i dobre zabave u Areni i razbudio sve one koji su tijekom jutra pristizali i željeli saznati tko to prkosi umoru i uz dobru glazbu stvara odličnu atmosferu.

Foto: MARTINA KENJI i EDIN TUZLAK/ZA AGENCIJU KLINKA
Foto: MARTINA KENJI i EDIN TUZLAK/ZA AGENCIJU KLINKA

Baš bi vrhunska atmosfera, predvođena najpoznatijim samoborskim likovima, trebala i biti zaštitni znak 191. Samoborskog fašnika, koji će u duhu divljeg zapada živjeti punih 11 dana i u
kojem će vrijediti zakonska pravila Fašničke republike.

Arena centar bila je prva stanica, najava svega onog dobrog što čeka sve posjetitelje Samoborskog fašnika, ali i pozivnica da iza svojih maski pronađete dovoljno razloga da ne propustite lude provode i nezaboravne izazove samoborskih ulica. Koncerti, druženja, dječji fašnik, puno smijeha i provoda, samo su dio kulise po mnogima do sada najboljeg Samoborskog fašnika.


Komentari