(FOTO) Kako nam je ovo promaknulo?! Zoran Šprajc otkrio što je napravio prvi put u životu

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Omiljeni televizijski voditelj, Zoran Šprajc prije nekoliko dana podijelio je na svom Instagram profilu kako je on provodio vrijeme dok su još propusnice bile na snazi.

Sudeći po objavi, Šprajc se zaljubio u planinarenje, a prije pet dana penjao se na vrhove Medvednice.

“Mjera “ograničenje kretanja” jako grubo zvuči ali ne dajte da vas ograniči. Jer negdje oko vas sigurno ima neka granica koju dosad niste prešli pa iskoristite ovu situaciju u kojoj ne možete dalje da osvojite ono bliže”, započeo je voditelj svoju objavu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zoran Šprajc (@zoransprajc)

 “Ja sam eto prvi put ikad, ovih dana sam samcat uznio svih svojih 125 kg na vrhove Medvednice, Bogu pod noge. Nekidan od Trnave do Hunjke a danas od Gračana do Sljemenskog tornja. Jest, trajalo je satima i nije izgledalo nimalo spektakularno, dok sam ja uspuhano stenjao mnogi su kraj mene prema vrhu prolazili laganim trkom. Ali kojigod vrh bio svaki je jednako vrijedan ako ste s njime pomakli svoje granice, bio to vrh Mattehorna, vrh Medvednice ili krug oko najbližeg parka. Osvajajte nove vrhove, prelazite svoje granice, širite se na nove prostore, u prirodi i u glavi”, poručio je svima i čestitao Božić i Novu godinu.

“Novo nenormalno će potrajati duže nego što mislite ali ne dozvolite da vas ograniči u kretanju, u mišljenju, u pogledu. Ostanite normalni i osvojite nešto za sebe“, zaključio je.


Komentari