(FOTO) KAKAV OTAC – TAKAV SIN! Supruga Marina Čilića pohvalila se nasljednikom, a uskoro im stiže i drugo dijete

Instagram

Jedan od na najuspješnijih domaćih sportaša, 32-godišnji Marin Čilić, prije nešto više od mjesec dana potvrdio nam je sretne vijesti. S dvije godine mlađomsuprugom Kristinom, naime, čeka drugo dijete!

 Mnogi obožavatelji na društvenim su mu mrežama čestitali na prinovi koja uskoro stiže, a Osim Marina i njegove supruge Kristine, dolazak novog člana obitelji razveselit će i njihovog jednogodišnjeg sinčića Balda, koji već sada obilazi teniske terene s popularnim ocem.

Često tako na društvenim mrežama objavljuju trenutke iz svog privatnog života. Kristina je na Instagramu nedavno objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj dječak drži reket, a Marin mu dodaje lopticu za tenis. “Prvi turnir s tatom”, napisala je uz fotografiju.

Inače, iako obiteljski život nastoje zadržati dalje od javnosti i medija, potkraj prošle godine Marin je u razgovoru za Story pričao o sinčiću koji je na svijet stigao u siječnju prošle godine. “Nastojat ćemo ga naučiti sve što znamo, a i više od toga. Nastojat ćemo mu prenijeti vrijednosti obitelji, poštenja, marljivosti, kritičkog razmišljanja, ali i vjerovanja da u životu može postići što god želi, samo da za to mora biti spreman raditi”, rekao je tada tenisač.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram


Komentari