(FOTO) KAD SE LENA DOHVATI MAMINOG ORMARA: Jelena Veljača pokazala kakav ju je prizor jutros dočekao

Foto: Instagram

Jutra s djecom znaju biti kaotična, ali su ujedno i jedna od najljepši. A o dogodovštinama istih nerijetko se prepričava i dugo nakon što mališani prestanu biti tako mali. Upravo jedno takvo, vjerujemo, danas je imala i scenaristica, redateljica, kolumnistica i aktivistica, svestrana Jelena Veljača koja je pratiteljima na svom Instagram profilu otkrila kakav ju je prizor dočekao kada je danas otvorila oči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

˝Kad dočekaš ono doba kad se klinci bude sami, pa kad otvoriš oči dočekaš i kvikigric na podu, vodu na podu (jer deset stolova nije dovoljno), My Little Pony nafrkljen tako da ste ga vjerojatno i u Splitu čuli jutros, i modnu reviju u maminim štiklama˝, napisala je 40-godišnjakinja u opisu urnebesne fotografije na kojoj njezina, uskoro šestogodišnja, kći Lena pozira u maminim potpeticama dok joj se u pozadini emitira omiljeni crtić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

Ubrzo nakon objave, ispod Lenine fotografije su se krenuli nizati komentari pratitelja koje je djevojčica još jednom oduševila svojom posebnošću. A koliko je ponosna na svoju mezimicu, koju je dobila u braku s glumcem Draženom Čučekom, Jelena nerijetko i sama ističe, a često u objavama naglašava i kako je Lena dosta karakternih osobina naslijedila upravo od mame.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)


Komentari