(FOTO) KAD RIMAC SLAVI I GIBANICA SE PRAVI Mate pokazao kako su obilježili početak rada tvrtke Bugatti Rimac d.o.o

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Od danas je i službeno s radom krenula vodeća tvrtka za hiperautomobile na svijetu Bugatti Rimac d.o.o. Nakon što je ugovorio posao života, čelni čovjek nove tvrtke Bugatti Rimac d.o.o., Mate Rimac, na svom se Facebook profilu pohvalio i neobičnim načinom na koji su proslavili početak nove ere.

Naime, na svim lokacijama Bugatti Rimca u Hrvatskoj i Francuskoj, zaposlenici su dobili kombinaciju hrvatskih i francuskih kolača.

˝Odlučili smo zasladiti prvi dan Bugatti Rimca. Tijekom današnjeg dana slatka kombinacija hrvatskih i francuskih kolača poslužit će se na svim našim lokacijama u Hrvatskoj i Francuskoj. Kombinacija dvaju kolača predstavlja dvije različite kulture koje su sada na svom zajedničkom putu˝, stoji u poruci koju je Rimac objavio na spomenutoj društvenoj mreži.

Među kolačima koje su probali zaposlenici Rimac Bugattija u Francuskoj našle su se i kremšnita, međimurska gibanica te paprenjaci, a Mate je iskoristio priliku i zahvaliti se slastičarnici koja je njihovu zamisao sprovela u djelo.

Komentari