(FOTO) JOSIPA IZ ‘ŽENIM SINA’ U DUBAIJU: Ovdje noćenje košta i do 22 tisuće kuna, luksuz kakav većina može samo sanjati

Foto: Instagram

Josipa Karimović (25), koju gledatelji znaju po sudjelovanju u realityjima ‘Ženim sina’ i ‘Parovi’, ovog je tjedna otputovala u popularni Dubai te je s pratiteljima podijelila vruće fotografije iz ove tople destinacije.

Tamo je Josipa s prijateljicom Draganom Mijatović, a obje dame na društvenim mrežama objavljuju fotografije u kupaćim kostimima, pa su i pozirale su na pješčanoj plaži, ispred Burj Khalife, na jahti te na terasi hotela. S njihove terase na kojoj su pozirale se pruža nevjerojatan pogled na Dubai.

Josipa je otkrila i u kojem hotelu su njih dvije odsjele. Nalaze se u FIVE Palm Jumeirah hotelu, koji je jedan od najpoznatijih objekata u Dubaiju. Gostima nudi privatnu plažu, nekoliko bazena te mnoštvo soba budući da hotel ima 16 katova.

Foto: Screenshot

Zbog luksuznog boravka koji hotel pruža, cijene noćenja su, malo je reći, paprene. Standardna soba stoji oko 2.000 kuna po noćenju, a ovisno o opremljenosti sobe i broju kreveta, cijene apartmana sežu i do 9.700 kuna. U hotelu postoji i luksuzni penthouse s četiri spavaće sobe i vlastitim bazenom, čija je cijena 22.000 kuna po noćenju.

Svaka soba ima uključen doručak u cijenu, a Josipa i Dragana su upravo tu priliku iskoristile za poziranje. U oskudnim pidžamama sjedile su na balkonu i doručkovale, a ispred njih nalazilo se voće, kroasani, razni namazi, sok, kao iz filma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOSIPA KARIMOVIĆ (@karimovic_josipaaaa)

Josipa nije otkrila koliko dana ostaje u Dubaiju i kada se planira vratiti u Hrvatsku, ali ne krije koliko uživa u sunčanim danima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, koji su sve poznatija destinacija za odmor, bilo starletama ili visoko pozicioniranim dužnosnicima u HGK. Dubai je sladak svima.

Komentari