(FOTO) Jedan od naših najpopularnijih blogera javio se uoči vjenčanja u Zagrebu i poslao znakovitu poruku

Kristijan Iličić (Foto: Facebook)

Naš poznati travel bloger i putopisac Kristijan Iličić i njegova odabranica Andrea Trgovčević ovoga petka u Zagrebu će izreći sudbonosno ‘da’. Uoči vjenčanja, Kristijan se oglasio na svom Facebook profilu. Na terasi hotela Esplanade, bloger je pozirao u bijeloj košulji i hlačama od odijela te kratko poručio:

“Vrijeme je”.

Nakon samo sat vremena od objave, nanizalo se preko 600 čestitki i lijepih želja brojnih pratitelja.

“Neka je sa srećom. Želim vam sve najbolje, da ostanete vedri, nasmijani, opušteni i zaljubljeni kao do sada”, “Sretno i neka bude dovoljno dugo da stignete još jednom obići svaki grad na planet”, “Divno je što se u Zagrebu ženite”, samo su neki od komentara.

Inače, Kristijan je momačku proslavu imao u Meksiku gdje je ogranizirao ludi provod s najbližim prijateljima. Andreja je s društvom slavila u Istri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic)

Ovaj par pred oltar je planirao stati još prije dvije godine, no vjenčanje su tada odgodili zbog koronavirusa. Za ovaj dan pripremali su se na razne načine. Kristijan je trenirao u teretani, a u svladavanju plesnih koraka pomogla im je Gabrijela Pilić, plesačica koju gledamo kao mentoricu u showu “Ples sa zvijezdama”.

Kristijan i Andrea na društvenim mrežama poznati su po živopisnim fotografijama s putovanja, a bloger ima preko 300 tisuća pratitelja.

Komentari