(FOTO) ‘JE LI OVO KAMEN IZ ‘LARINOG IZBORA’?’ Doris Pinčić nostalgično vratila obožavatelje u doba kad je snimala popularnu seriju

Glumica i voditeljica HRT-ove emisije ˝Dobro jutro, Hrvatska˝, 33-godišnja Doris Pinčić zaštitno je i lice u nacionalnoj kampanji ruralnog turizma ˝Doživi domaće. Istraži ruralnu Hrvatsku!˝ u sklopu koje obilazi Lijepu našu i predstavlja ljepote i blagodati pojedinih krajeva. Tako je posljednje posjetila dolinu Neretve, a fotografija iz tog kraja nostalgično je podsjetila njezine obožavatelje na neka prijašnja vremena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doris Pinčić (@dorispincicrogoznica_doda)

˝Kakav mir na ovoj fotografiji…posve suprotno od realnosti današnjeg dana. Ali, ne damo se˝, napisala je Doris u opisu fotografije na kojoj zamišljeno gleda u daljinu dok sjedi na obali. Prizor jedne od omiljenih domaćih voditeljica neodoljivo podsjeća na onaj s početka njezine karijere kada je glumila u seriji ˝Larin izbor˝ što su, između ostalog, uočili i njezini pratitelji.

Foto: Press Nova TV

˝Nemoj mi reći da si na kamenu na kojem si snimala seriju ˝Larin izbor˝…Kako me podsjeća kamen i pozadina˝, napisala je nostalgično obožavateljica ispod fotografije na Instagramu dok je druga voditeljici poručila: ˝Opuštaš dušu, tijelo i misli. Ma samo hrabro, nisi ti od onih koji zastaju već od onih žena koje ponosno idu naprijed. Samo veselo sa tvojim prelijepim osmijehom˝.


Komentari