(FOTO) ‘JE LI ONA NA STEROIDIMA?!’ Nekada omiljena pjevačica izazvala zgražanje publike, zbog njezinog izgleda ‘gore’ društvene mreže

Foto: Instagram

Iako je krajem 90-ih i početkom 2000-ih bila jedna od najvećih pop-ikona, 40- godišnju pjevačicu Christinu Aguileru posljednjih godina i nismo mogli često vidjeti u javnosti. No, glazbenica se sada odlučila vratiti na scenu, a ovaj put u nešto drugačije izdanju od onoga na koje smo ju naviknuli vidjeti.

Tako je pjevajući na španjolskom prošli tjedan na dodjeli nagrada Latin Grammy predstavila svoje nove pjesme, a brojni su obožavatelji primijetili kako je osim na glazbi, radila i na svom izgledu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Christina Aguilera (@xtina)


Osim što je promijenila imidž i sada ima crvenu kosu te njeguje vamp stil, mnogi su komentirali i kako se toliko promijenila u licu da su je jedva prepoznali. ˝Je li ovo Christina Aguilera na steroidima˝, jedan je od komentara s društvenih mreža na račun njezina lica na dodjeli, a slične reakcije izazvala je i svojim izgledom u spotu za pjesmu ˝Somos Nada˝.

S obzirom na to da se pjevačica o kritikama nije oglašavala, još uvijek nije poznato je li riječ samo o drugačijoj šminki ili je radila neke zahvate na licu.


Komentari