(FOTO) Janica Kostelić komentirala skijanje Nataše Janjić: ‘I d*ek se kotrlja kad ga baciš’

Foto: Instagram

Prije nekoliko dana, domaća glumica Nataša Janjić Medančić proslavila je 40. rođendan, a tim povodom, suprug Nenad ju je iznenadio odmorom u jednom od najomiljenijih skijališta Hrvata, talijanskom Kronplatzu. Sudeći prema objavama na njezinom Instagram profilu, par je bez sumnje uživao u skijaškoj avanturi, a uz jednu od fotografija Nataša je podijelili i anegdotu vezanu za svoje početke skijanja u kojoj je glavnu riječ imala ni manje ni više nego naša proslavljena skijašica Janica Kostelić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli NATASA JANJIC MEDANCIC (@nanulananula)


˝Kad sam prije par godina prvi put otišla na skijanje, odlučna da skijam na čistu imitaciju skijanja, uspjelo mi je donekle pratiti ekipu, premda je ekipa malo više pratila mene. Po povratku sam se pohvalila Janici (kome drugome?) kako sam skijala samouka čak i po crvenoj stazi, na što mi je ona odgovorila : ‘A vjerujem ti, i drek se kotrlja kad ga baciš niz planinu’. Evo me i tu, ja sam skijala, muž baš i nije. On me fotkao. Ovo je zadnja, obećavam˝, napisala je Nataša u opisu fotografije te tagirala Janicu koja joj je, ponovno, uputila duhovit komentar.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli NATASA JANJIC MEDANCIC (@nanulananula)

˝Baci barem jedan štap˝, napisala joj je Janica, na to je Nataša odgovorila: ˝E da mogu. Znaš kako mi pomažu˝. Janica joj je zatim napisala: ˝Nemoj da prođe par godina do idućeg skijanja i bez problema možeš i bez njih˝, te dodala emotikon koji namiguje.


Komentari