(FOTO) INSTAGRAM VS. REALNOST ‘Uživo kad sam te srela neki dan bez šminke u trenirci…’

Foto: Nina Badrić Instagram

Nina Badrić na Instagramu je objavila nekoliko fotografija u atraktivnim odjevnim kombinacijama i izmamila uzdahe pratitelja. Lavini pohvala priključila se i manekenka Iva Jerković.

“Dodaj svijetu malo boje…čudo moje”, napisala je Nina u opisu objave, citirajući Đorđa Balaševića i pjesmu “Ringišpil”. Odjevena u šareni sako s cvjetnim uzorkom, Nina je pozirala s buketom tulipana u ruci. Nosila je ružičasti ruž, a kosu je zavezala u dvije punđe na vrhu glave.

Foto: Nina Badrić Instagram

Nakon toga je pozirala u još jednoj modernoj kombinaciji. Odjenula je odijelo s pepita uzorkom, a ispod njega je obukla rozi prsluk. Izmamila je uzdahe brojnih fanova, ali i kolegica sa scene.

Foto: Nina Badrić Instagram

“Top”, napisala joj je Žanamari Perčić u komentaru. Oglasila se i Lana Klingor, a osobita pohvala stigla je od manekenke Ive Jerković.

“Znači izgledaš TOP na slici, ali uživo kad sam te srela nekidan bez šminke u trenirci… Znači MRAK, bolja nego na slici…”, divila joj se Iva.

Pjevačica i manekenka često se međusobno čast komplimentima. Prošle je godine Iva Jerković objavila selfie tri mjeseca nakon poroda i priznala da se napokon uspjela srediti. “Koja si ti ljepotica”, podržala ju je tad Nina.

Iva joj je uzvratila uslugu nekoliko mjeseci kasnije, kada je komentirala Nininu fotografiju iz mlađih dana s pjevačem Bon Jovijem. “Koliko si ti tu lijepa pa to je čudo, njega nisam ni primijetila”, napisala je Iva.


Komentari