(FOTO) Ima se! Grubnić pozirao u vesti od 11 tisuća kuna. Upario ju uz roza torbicu i cipele

Instagram

Modni stilist Marko Grubnić oduvijek privlači pozornost svojim pomno odabranim odjevnim kombinacijama. Ovog 38-godišnjeg stilista gotovo i da nećete moći uhvatiti nesređenog, jer se itekako brine da iz topline svoga doma izađe “skockan” od glave do pete. Njegov modni izričaj nekada je bio znatno suptilniji nego trenutni. Jarke boje i upečatljivi modni dodaci, odlika su sadašnjeg Grubnićeva stila, a za odjeću se ne ustručava dati i prosječnu hrvatsku plaću.

U proteklih nekoliko dana, Grubnić je odmarao u Istri čime se pohvalio i na društvenim mrežama. Tako je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj pozira ispred luksuzne vile Borghetto.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

“Živim zahvalan”, kratko je opisao fotografiju Marko.

Na fotografiji stilist nosi vestu luksuznog brenda  Loewe,  a cijena ovog odjevnog komada na službenim stranicama iznosi 1800 dolara, što je oko 11.100 kuna, doznaje 24 sata. Uz jednostavni kardigan, Grubnić je iskombinirao ružičaste cipele i mini torbicu u istoj boji. Komplimenata na račun stila nije nedostajalo, te su mu mnogi kombinaciju ocijenili kao vrhunskom s odličnim bojama.


Komentari