(FOTO) ‘IAKO SMO GOVORILI DA NEĆEMO, S VESELJEM VAS OBAVJEŠTAVAM’: Ella pozirajući s trbuščićem podijelila s obožavateljima: ‘Posustali smo’

Foto: Instagram

˝S veseljem vas obavještavam, da nakon dugo premišljanja i razmišljanja između mene i mog muža… Bez obzira na to koliko smo govorili da nećemo, da je dosta, da je vrijeme za promjene, ipak smo posustali jer život je prekratak. I zato vam s oduševljenjem obznanjujem˝, započela je objavu na svom Instagram profilu jedna od najpoznatijih domaćih influencerica, 30-godišnja Ella Dvornik.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

S obzirom na to da je objavila fotografiju na kojoj pozira držeći ruku na trbuhu, mnogi su čitajući istu pomislili kako je riječ o trećoj trudnoći – temi koja se nerijetko nađe na dnevnom redu u komentarima ispod Ellinih objava. Međutim, na žalost onih koji obitelj Dvornik – Pearce žele vidjeti u većem broju, riječ je ipak bila o samo dobroj šali influencerice.

Foto: Instagram

Naime, ostatak objave glasi: ˝ipak smo odlučili imati cheat day ranije i jeli smo kruh˝. Inače, Ella i britanski poduzetnik već su roditelji dviju djevojčica – Balie Dee koja će uskoro proslaviti četvrti rođendan te Lumi Wren koja je na svijet stigla u veljači prošle godine. Iako uživaju u svakodnevici sa svojim djevojčicama, Ella je do sada nekoliko puta naglasila kako nema u planu više širiti obitelj te da su joj dvije kćerkice u potpunosti dovoljne.


Komentari