(FOTO) ‘I TO JOŠ NIJE SVE’ Uršula Tolj pokazala što se nalazi na njezinom računalu na HRT-u

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Iako je nedavno smijenjena s uredničkog mjesta Dore, hrvatskog izbora za pjesmu Eurosonga, a na njezino mjesto ‘preko noći’ došao Tomislav Štengl, urednik HTV2 i v. d. urednika HTV1 te urednik preklanjske Dore na kojoj je pobijedio Damir Kedžo, novinarka i voditeljica, 48-godišnja Uršula Tolj i dalje je ostala jedno od zaštitnih lica HRT-a. A koliko je svojim dosadašnjim radom pridonijela ovoj televiziji, svjedoči i njezina posljednja objava na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Uršula Tolj (@ursulatolj)


Naime, Uršula je na spomenutoj društvenoj mreži objavila sadržaj svog poslovnog računala na HRT-u kojim je pokazala i podsjetila na sve projekte koje je do sada radila. ˝Zavirimo malo u folder ‘Moje emisije’. Većinu sam odradila urednički, a neke i novinarski i voditeljski˝, napisala je Uršula na Instagramu.

Foto: Instagram

Inače, nakon što se u javnosti krenula nagađati o razlozima Uršuline smjene te početnoj mudroj šutnji, HRT se naknadno oglasio za Index. ˝Ravnateljstvo HRT-a odlučilo je oformiti novi projektni tim vezan uz Doru i Eurosong u 2022. Riječ je o poslovnoj odluci koju ne bismo komentirali. Kolegica Uršula Tolj nastavlja obavljati svoje redovne zadatke u Odjelu Zabava HTV-a˝, odgovorili su tada s HRT-a.

Komentari