(FOTO) ‘HVALA TI ZA SVU LJUBAV’ Danijela Martinović objavila fotografiju s posebnim muškarcem pa mu posvetila emotivnu objavu

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Otkako je sredinom ove godine okončala dugogodišnju vezu sa 45-godišnjim glazbenikom Petrom Grašom, 50-godišnja pjevačica Danijela Martinović mudro šuti o svom ljubavnom životu. I dok je Grašo nekoliko mjeseci nakon prekida započeo vezu sa 31-godišnjom Hanom Huljić, sve do jučer Danijelu se nije spominjalo u kontekstu s nekim novim muškarcem. Međutim, svojom najnovijom objavom na Instagramu, pjevačica je zaintrigirala brojne obožavatelje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

˝Hvala ti za sve trenutke koje si učinio nezaboravnim, za svu ljubav hvala ti… Ostani na svom oblaku mašte… Sretan ti rođendan˝, napisala je Danijela ispod crno – bijele fotografije na kojoj pozira u društvu dugogodišnjeg prijatelja, slovenskog chefa Tomaža Kavčića.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

U komentarima ispod objave odmah se javio i slavljenik Tomaž. ˝Hvala tebi za sve˝, kratko je poručio. Inače, nakon što se saznalo kako njezin bivši ljubi mlađahnu kći Tončija i Vjekoslave Huljić, Danijela je ubrzo s Instagrama uklonila sve njihove zajedničke fotografije.

Komentari