(FOTO) HRABRA MAMA, LAVICA Nikolina Ristović objavila emotivnu fotografiju s kćerkom Unom: ‘Bubice moja, čuvam te’

Nikolina Pišek (Foto: Instagram/Nikolina Pišek)

Jučer su se povodom 40 dana od smrti Vidoja Ristovića na Novom groblju u Beogradu okupili njegova ožalošćena obitelj i prijatelji. Nikolina Pišek je s njihovom kćeri Unom te s Vidojevom kćeri Mateom i njenom mamom Lanom posjetila grob u ranim jutarnjim satima, a kasnije su stigli i roditelji Vidoja Ristovića te mnogi prijatelji i poznanici koji su još jednom izrazili sućut shrvanoj Nikolini.

Naša voditeljica je danas na Instagramu objavila dirljivu fotografiju s Unom, a u objavi je napisala: “Bubice moja. Čuvam te.”

Nikolina i Una (Foto: Instagram/Nikolina Ristović)

Fotografijom je raznježila svoje pratitelje koji su joj pisali poruke podrške. “Hrabra mama, lavica”, “Božanstveno”, “Kako ste lijepe i mile”, “Čarobne”, “Predivne ste, čuvajte jednu drugu”, “Kako mi je žao ove žene, izdrži”, “Samo glavu gore…Dragi Bog ce vam dat snagu”, neki su od komentara.

Podsjetimo, Vidoje je iznenada preminuo 8. svibnja u Beogradu, a neutješna Nikolina se od njega oprostila emotivnom objavom na Instagramu.

” Ovakvog te se želimo sjećati. Nasmijanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama….samo da je ovakvih trenutaka bilo više… Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako sretni. Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata, i svi mi zajedno, bogata zbog svih neprocjenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi – i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živjet ćeš u svakome od nas, dok dišemo. I gledat ćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini…”, napisala je Nikolina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

 

Komentari