(FOTO) HANA IZNENADILA NA DODJELI NAGRADA! Grašo priznao: ‘Ne izlazimo na stage ako nismo spremni’

Screenshot: YouTube

U beogradskoj Štark areni održava se dodjela regionalne glazbene nagrade Mac Awards. U ulozi voditelja po prvi se put pojavljuje Tonči Huljić, a na dodjeli nastupa i nominirani Petar Grašo.

Zato nije ni čudo što je Hana Huljić Grašo, inače sramežljiva pred medijima, ovog puta došla podržati oca i supruga, a s potonjim se prošetala na crnom tepihu i pozirala fotoreporterima.

Screenshot: YouTube

Za svečanu dodjelu odabrala je elegantnu crnu dekoltiranu haljinu, a imidž je upotpunila rukavicama, velom i decentnim naušnicama. Suprug Petar joj je modno parirao, odabravši pritom kravatu koja se isticala u njihovoj zagasitoj ‘modnoj suradnji’.

Pred novinarima je strpljivo odgovarao na pitanja, pa čak i na ona o supruzi. ‘Hana je tu i kao kćerka voditelja Tonča i kao supruga od Petra, a ono što je najvažnije, ona je tu majka kćerkice od koje mi se teško odvajati’, rekao je okupljenim novinarima Petar Grašo.

‘Nekako hvatamo zajedničke trenutke koliko god je moguće tako da je malena već promijenila tri, četiri države, jako to voli, a mi smo zajedno, to je najvažnije’, izjavio je Grašo, a odgovorio je i na pitanje ima li Hana tremu.

Screenshot: YouTube

‘Ona generalno zna koliko ja ovo volim tako da nema neku veliku tremu, odrasla je u muzičkoj obitelji, zna da mi ne izlazimo na stage ako nismo spremni’, spremno je odgovorio.

Komentari