(FOTO) Hana i Goran službeno potvrdili da su ponovno u vezi: ‘Ništa nas ne može razdvojiti’

Foto: Instagram

Nakon dosta nagađanja i šuškanja u medijima i javnosti – službeno je! Hana Rodić i Goran Jurenec svojoj su ljubavi dali drugu priliku. Prvi hrvatski ˝Gospodin Savršeni˝ i jedna od najpoznatijih domaćih influencerica putem Instagrama obavijestili su brojne obožavatelje kako su ponovno zajedno.

˝Ništa nas ne može razdvojiti. Ti si onaj kojeg sam trebala pronaći˝, napisala je Hana u opisu fotografije na kojoj pozira u Goranovom zagrljaju. ˝Na kraju će uvijek biti ljubav˝, dodao je ˝Gospodin Savršeni˝ koji, sudeći prema objavi, trenutno sa svojom odabranicom uživa u Zagrebu.

Foto: Instagram

Očekivano, mnogobrojnim obožavateljima, koji nisu prežalili njihov buran prekid početkom ove godine, nije trebalo dugo da ispod objave krenu nizati komentare oduševljenja. ˝Bilo je i vrijeme˝, ˝ljubav je ipak najjača˝, ˝drago mi je zbog vas˝, samo su neke od reakcija na pomirbu para koji posljednjih nekoliko godina puni medijske stupce.

Foto: Instagram/Kolaž

Inače, o njihovom pomirenju počelo se nagađati prije nekoliko tjedana kada su snimljeni na zajedničkoj kavi u Samoboru. Kako je tada za Zagreb.info rekla sama Hana, Goran joj se prilikom susreta ispričao zbog javnih prepucavanja koja su imali proljetos, za vrijeme njegove tadašnje veze s Poljakinjom Claudijom Luciom Pioch.

Komentari