(FOTO) ‘GROZNO STE OBUČENE’ Odjevne kombinacije Maje, Indire i Nives razočarale su fanove, evo i zašto

Izvor: Instagram

Sinoć smo na Novoj TV imali priliku gledati blagdansko izdanje showa Tvoje lice zvuči poznato, a kako to inače biva, svu pažnju ukrale su Nives Celzijus, Maja Šuput i Indira Levak.

Voditeljicu Maju i preostale dvije članice žirija stilizira Marko Grubnić, a stilist je ovoga puta odlučio da će crvena biti primarna u njihovim kombinacijama.

No čini se da ova izdanja Maje, Nives i Indire nisu naišle na odobravanje od strane fanova. Tako su se na zajedničkoj fotografiji na Instagram profilu Maje Šuput nanizala podjeljena mišljenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Iako ima onih koji ovo izdanje hvale, no kritike od strane pratitelja itekako su oštre.

Odvratno“, komentirala je jedna od pratiteljica.

“Ne znam što se dogodilo s Indirom. Ona je bar oduvijek bila svoja. Otkad je u ovom showu, na sve liči osim na samu sebe”, nadovezala se druga pratiteljica.

“Grozno ste obučene! Moje dijete bi vam odabralo ljepšu odjeću!”, još je jedan od niza kritika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Nives Celzijus pojavila se u najoskudnijem izdanju dosada, a veliku pažnju privukla je afro kovrčama, zbog čega su je mnogi usporedili s Indirom Radić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Čini se da je upravo Indira najčešće na meti kritika, te je i ovoga puta podijelila svoje fanove. Dok su neki Grubnića prozivali genijem, dio njih smatra kako pjevačica ne liči na sebe.

“Prestrašno! Ženski rod doista doživljava tešku katarzu ako je ovo lijepo i normalno”, napisala je jedna od pratiteljica.

“Gdje je nestala Indira. Ovdje nitko ne liči na sebe”, još je jedan od komentara.


Komentari