(FOTO) ‘GORANU JE POZLILO…’ Ecija Ivušić uselila se kod zaručnika dva tjedna nakon što ju je zaprosio

Ecija Ivušić i Goran Belošević (Foto: Instgaram)

Prije dva tjedna, domaća voditeljica, 35-godišnja Ecija Ivušić zaručila se za bubnjara grupe ‘Pravila igre’, Gorana Beloševića s kojim je u vezi od svibnja ove godine. Romantična prosidba dogodila se u Italiji, u luksuznoj Vili Cori u Firenzi, a par je sada otkrio kako su se odlučili na još jedan veliki korak. Naime, Ecija se useljava u Goranov stan, a kako izgleda selidba, pokazala je na svom Instagram profilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija ? (@ecija_ivusic)


Voditeljice je najprije otkrila kako uskoro planira prodavati dio odjeće jer je, kako je pojasnila, ˝Goranu pozlilo kada je vidio koliko ima stvari˝, a zatim su selidbu ovjekovječili i fotografijom iz lifta. ˝Seoba naroda˝, kratko je komentirao Goran prizor koji je poznat svakome tko je barem jednom mijenjao mjesto boravka.

Foto: Instagram

Podsjećamo, romantične zaruke koje su se dogodile u Firenzi, glazbenik je isplanirao do posljednjeg detalje, a koliko se dao u organizaciju kako bi sve u konačnici ispalo savršeno, svjedoči i činjenica da je uoči istih provalio Eciji u stan kada je tražio mjeru za prsten.


Komentari