(FOTO) Goran Višnjić i Tarik Filipović objavili zajedničku fotku, fanovi u čudu zbog ovog detalja

Foto: Dusko Marusic /PIXSELL

Hrvatski glumac s britanskom adresom Goran Višnjić stigao je u domovinu na zasluženi odmor koji gotovo ne propušta niti jedne godine, a to vrijeme koristi i za druženje s dragim ljudima i kolegama.

Goran se tako pohvalio susretom s Tarikom Filipovićem nakon više od godinu dana, a njihove se obožavateljice pitaju i čude stare li njih dvojica uopće.

“Nakon godinu dana a ko’ da je bilo jučer. Do sljedeće runde na predstavi “Predsjednik i predsjednica”, napisao je Goran uz zajedničku fotografiju koja je zaradila više od tri tisuće lajkova.

Istu je fotografiju objavio i Tarik na svom profilu, s nešto drugačijim opisom. “Vratija se Šime? Neee, samo navratija. Sad će češće, obeća je. Ono kad ti treba dva sata samo da načnemo teme u godinu i još pola iste koliko se ne vidjesmo”, napisao je glumac, a komentara i brojnih komplimentata na oba profila nije nedostajalo, pogotovo onih od ženskog dijela publlike.

“Super ste obojica”, “Starite li vi”, “Gdje ste bombe”, “Markantni kao i uvijek”, “Dva frajera”, “Ne starite obojica, kao prije 16 godina kad sam vas vidjela prvi put na televizoru. Pozdrav za dva gospodina”, “Lijep i ljepši”, “Šmekeri”, “Lijepi dečki naši”, “Jao momci, šarmantni kao uvijek. Velik naklon, gospodo draga”, tek su neki od komplimenata koje je dobio ovaj glumački dvojac.

Foto: Instagram

Komentari