(FOTO) Glumica Bojana Gregorić Vejzović oduševila fotografijama s majkom, glumačkom divom iz doba jugoslavenske kinematografije

foto;Instagram/screenshoot

Bojana Gregorić Vejzović objavila je fotografiju s majkom Božidarkom Frajt, glumačkom divom iz doba jugoslavenske kinematografije, te oduševila pratitelje na Instagramu.

Glumica se trenutno odmara na Pelješcu, a objavom na Instagramu pokazala je koliko joj znači 79-godišnja majka. “Jedna od onih večeri kada se sredite za šetnju, ali ostanete brbljati na stepenicama jer tamo je najbolje društvo. Mama”, napisala je Bojana uz fotografiju koju je podijelila sa svojih više od 56 tisuća pratitelja na Instagramu.

“Predivna i veličanstvena gospođa Frajt. Oprostite Bojana, ali mama vas je na ovoj fotki zasjenila”, “Divne dame”, “Predivne ste”, pisali su Bojanini fanovi, a emotikonom je fotografiju komentirao i Goran Višnjić.

Usprkos teškom djetinjstvu Božidarka Frajt izgradila je veliku glumačku karijeru koja je trajala više od 50 godina i tijekom koje je upisala brojne pamtljive televizijske, filmske i kazališne uloge.

“Za gospođu mamu cvijeće. Bila mi je jedna od boljih glumica, a generalno najljepša”, “Prekrasna žena i glumica.. odrasla uz njene uloge.. da nam je dragi Bog čuva i poživi nam je još dugo dugo”, još su neke od reakcija na fotografiju.

Potresno svjedočanstvo uoči Dujmićevog ispraćaja: ‘Događa se da ga idem nazvati..Čitav je život bio nesiguran doživljavaju li ga drugi i vole li ga’


Komentari