(FOTO) GLUMAČKI DEBI Zvijezda realityja otkrila koju je ulogu odigrala: ‘To mi je odlično sjelo’

FOTO: Instagram

Sinoć je u Kaptol Boutique Cinema održana svečana premijera filma “Glava velike ribe” redatelja Arsena Oremovića.

Među poznatim glumačkim licima poput Lane Barić Nevena Aljinovića Tota i Nikše Butijera, na crvenom se tepihu našlo i jedno “reality” lice. Bivša natjecateljica Big Brothera Anezi, u ovom je filmu imala svoj glumački prvijenac.

Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

Nju je upravo Oremović kontaktirao preko izdavačke kuće Menart koji je izdao njen debitantski album “Sto je razloga”. Htio je da se u njegovom filmu pojavi u ulozi pjevačice. “Ideja mi se svidjela, jer sam svestrana kad je umjetnost u pitanju, a i svidjelo mi se i novo iskustvo i Arsenov rad. Kad sam se čula s Arsenom shvatila sam da ću na neki način glumiti samu sebe – situaciju u kojoj ja pjevam svoju autorsku pjesmu “Pokaži mi put””, ispričala je Anezi. Tako je akustična verzija njena hita završila u filmu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🎶ANEZI♏ (@anezi_4_official)

“To mi je odlično sjelo, a ostatak je na budućim gledateljima da otkriju. Novo iskustvo je prošlo jako lijepo i iznad očekivanja, a posebno sam zahvalna na gostoprimstvu cijele ekipe na setu”, zaključila je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🎶ANEZI♏ (@anezi_4_official)

 Podsjećamo, Anezi je 2018. sudjelovala u reality showu Big Brother, gdje se često sukobljavala s ukućanima, ali bila je jedna od superfinalista. Ljubav je kasnije pokušala pronaći u RTL-ovom Gospodinu savršenom.