(FOTO) Girls Weekend okupio više od 2000 žena u četiri dana

Foto: PR

Ovogodišnji Girls Weekend, revija dobrog filma, razonode i ugodnih ženskih razgovora sinoćnom svečanošću je završio. U četiri dana koliko je ove godine trajao, Girls Weekend je okupio više od 2000 žena, a posjetiteljice su mogle pogledati filmove Whitney, o životu planetarno popularne pjevačice Whitney Houston čijom premijerom je Girls Weekend i otvoren, Knjižara, Bez dlake na jeziku ali i hrvatski film Aleksi, s Tihanom Lazović u glavnoj ulozi koji je premijerno prikazan publici Girls Weekenda.

Film Aleksi film je o antijunakinji koja ruši sve stereotipe pa i one o ženama na hrvatskom filmu. Prije same projekcije se raspravljalo na zanimljivom panelu koji je moderirala novinarka i urednica Vlatka Kolarović. Redateljica filma Barbara Vekarić, glumci Goran Marković i Aljoša Vučković, producentice filma Marina Andree Škop i Darija Kulenović Gudan, ali i Lidija Bačić koja u Aleksi ima cameo ulogu, iz različitih su pozicija predstavili svoja iskustva i dojmove o položaju žene u našoj filmskoj industriji.

Pored filmova, svaki dan su upriličeni i razgovori s uspješnim ženama Alis Marić i Sonjom Runkas. Girls Weekend do sada su posjetile brojne poznate osobe, poput Nine Badrić, Ive Šulentić, Zsa Zse, Antonije Šole, Alex Milinković, Mirele Priselac Remi, Lidije Bačić, Gorana Markovića, Antonia Franića, Gine Viktorie Damjanić, Sanje Drakulić, Romana Nikolića, Vladimire Spindler, Lane Puljić i brojnih drugih.

Kupnjom ulaznice za film iz programa Girls Weekenda posjetiteljice su mogle pogledati film, dobiti poklone partnera i degustirati razne besplatne sadržaje te sudjelovati u raznim panelima i radionicama.

Nikako nemojte propustiti sljedeći Girls Weekend, jer samo je jedan vikend posvećen samo ženama.


Komentari