(FOTO) GDJE JE VITO? Jelena Veljača otkrila s kim je otišla na more, ne skida osmijeh s lica

Photo: Instagram

Domaća glumica, redateljica i scenaristica Jelena Veljača na društvenim mrežama gotovo svakodnevno dijeli “crtice” iz svog obiteljskog života, a najčešće su na njima glavni likovi njezina kćerkica Ena te bivši savjetnik hrvatskih predsjednika Vito Turšić, kojem je prije nešto više od mjesec dana izgovorila sudbonosno “da”. Sada je pak Jelena otkrila s kime je otišla na godišnji odmor, a na fotografiji – nema Vite.

“Pun auto cura s istim prezimenom koje idu na more”, napisala je Jelena ispod fotografije na kojoj s osmijehom od uha do uha pozira s kćerkicom Lenom, šogoricom, glumicom Anom Vučak Veljačom te četveromjesečnom nećakinjom Juli.

Foto: Instagram

Veselo žensko društvo nije skrivalo sreću, a posebnu pažnju privukla je malena Lena koja je zabavljala malenu Juli. ‘

“Divne ste, uživajte”, “Sretan put, odmorite se”, “Zavidim vam'”, “Preslatke”, “Pozdrav, super ste”, tek su neki od brojnih komentara Jeleninih pratitelja.

Inače, Jelena je nedavno na Instagramu objavila fotografiju s Vitom te tako obilježila prvih mjesec dana braka, ali našla se i na meti kritika.

“Sve je tu, ljubavi, i park, i klupica, i bose nogice, i pusa, i moja zalijepljenost za tebe, i smijeh, i torta, i vječnost”, napisala je zaljubljena kolumnistica. Brojni pratitelji obasipali su par komplimentima poput “divni”, “ljubav je zraku”, “slatki ste” i slično. Ipak, čini se da ljubav ovog dvojca nije svima najbolje sjela.

“Treći, nije jedini, treći je kak’ god okreneš”, “A kako ti se kćer osjeća, o tome ni malo ne razmišljaš, i ne govoriš!?”, kritizirali su je tada pojedini pratitelji.

Foto: Instagram

Komentari