(FOTO) GDJE JE SAD TINA KATANIĆ? Ljepotica koja je vladala Zagrebom povukla se iz javnog života, od nje nema ni traga ni glasa

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Nekadašnja “Kraljica Hrvatske” Tina Katanić 2015. godine je bila najguglanija osoba u Hrvatskoj, nakon čega se potpuno povukla iz javnosti, pa sad nema ni profile na društvenim mrežama. Živi mirnim životom.

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Nakon skandala u čijem je središtu našla, Tini su otkazani brojni angažmani te se na kraju potpuno povukla iz javnog života. Odlučila se držati sa strane, a posljednji put je u javnosti viđena u ljeto 2017. godine kada je vodila izbore za Miss Adriatic Hrvatske.

Tina Katanić je postala poznato lice na domaćoj sceni kada je 2005. godine osvojila titulu “Kraljice Hrvatske”, nakon čega su angažmani i ponude za revije za ovu ljepoticu pljuštali sa svih strana.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Kada je pobijedila na izboru, bila je 19-godišnja studentica Pedagoške akademije. Nakon završene osnovne i srednje glazbene škole, Tina Katanić diplomirala je s odličnim uspjehom na Pedagoškoj akademiji.

Osim što je bila manekenka, postala je i voditeljica, pa je mnogi pamte kao loto djevojku, vodila je “Bingo” gotovo deset godina.

Nakon skandala 2015. godine, odbila je sudjelovanje u reality showu “Big brother” u kojemu je honorar bio 15 tisuća eura, no pristala biti dio showa “BezVeze”. Nije bila zainteresirana ni na neke druge popularne realityje u regiji.

Godinu dana nakon, 2016., Tina je snimila spot za pjesmu Igora Cukrova “Daj sreću ljudima”, a postala je i voditeljica emisije “Noćna mora”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ipanema Hrvatska (@ipanemahrvatska)


Komentari