(FOTO) GAZDINA UNUKA NA VJENČANJE STIGLA U IZAZOVNOJ BIJELOJ HALJINI Pored Tare Balent, malo tko je gledao u mladenku

Foto: Instagram

Za razliku od poznatog joj djeda te roditelja, 19-godišnja Tara Balent, kći Hrvoja Balenta i Ive Todorić, kćeri bivšeg predsjednika Uprave koncerna Agrokor Ivice Todorića, ne voli se eksponirati u javnosti pa svaka njezina rijetka pojava privuče ogromnu pažnju. To se dogodilo i sada kada su najnovije Tarine fotografije osvanule na Instagram profilu njezine mame koja se pohvalila fotografijama nastalim na vjenčanju na kojemu su bili gosti, a svu pažnju pri tome je ukrala upravo 19-godišnjakinja.

Foto: Instagram

Naime, sudeći prema Ivinim fotografijama, osim što je bila gošća na vjenčanju, Tara je bila i kuma na krštenju koju je odvilo u sklopu vjenčanja, a za tu je svečanu prigodu odlučila odjenuti dugačku bijelu haljinu sa srebrnim detaljima i izazovnim prorezom na dekolteu koja je dodatno naglasila njezinu vitku liniju.

Foto: Instagram

Inače, radi se o komadu s potpisom dizajnerice Meline Džinović, supruge bosanskohercegovačkog pjevača Harisa Džinovića. Njezine haljine nose i svjetski poznate zvijezde poput Pamele Anderson i Jennifer Lopez, a cijene se kreću između šest i 15 tisuća kuna.

Podsjećamo, početkom rujna Tara je privukla pažnju kada se pojavila u kratkoj haljinici domaće dizajnerice Matije Vuice, a brojni su tada u komentarima na društvenim mrežama pisali kako ‘gazdina unuka’ i nije više tako mala te kako je Tara izrasla u prekrasnu djevojku. Osim Tare, Iva je u braku s Hrvojem dobila i dvojicu sinova – Ivana i Antu.

Komentari