(FOTO) FRAJER I POL’: Nema ni dvije godine, a Frankin i Vedranov sin već je pravi mali šarmer

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Osim što su jedan od najomiljenijih parova na domaćoj estradi, pjevačica Franka Batelić i bivši nogometaš Vedran Ćorluka ujedno su i ponosni roditelji jednoipolgodišnjeg sinčića Viktora. I premda svoju obiteljsku idilu nastoje zadržati unutar četiri zida vlastitog doma, svako toliko s obožavateljima na društvenim mrežama podijele zanimljive trenutke iz svakodnevice, a jedan od tih je i izlet u prirodu u kojemu su uživali za vikend.

Foto: Instagram

Kako je otkrila na Instagramu, Franka je u društvu prijatelja i njihove djece uživala u čarima svježeg zraka i zelenila, a pažnju je i ovaj put uspio ukrasti njezin jednoipolgodišnji nasljednik svojim ˝zavodničkim˝ sposobnostima. Tako se na fotografijama koje je pjevačica objavila može vidjeti Viktor koji šeta u društvu djevojčice držeći istu za ruku. ˝Ljubav˝, kratko je poručila Franka u opisu neodoljivog dvojca.

Foto: Instagram

Inače, osim što mališan po svemu sudeći uživa provoditi vrijeme u prirodi, Viktor je i veliki ljubitelj života. Tako se do sada u nekoliko navrata na Frankinom Instagram profilu moglo vidjeti da dječak obožava domaće životinje, ali i ostale blagodati života na selu gdje često boravi kada ga pjevačica odvede u rodnu joj Istru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)


Komentari