(FOTO) EVO KAKVE KAPUTE OVE SEZONE NOSE ZVIJEZDE: Badrić voli narančasto, Severina šaroliko

Foto: Instagram

Mjeseci pred nama donose pregršt razloga za veselja, a kako se najbolje možete pripremiti za adventski dio godine nego odličnom inspiracijom za garderobu?

Polako ali sigurno, zakoračili smo  u kalendarsku sezonu kojom vladaju kaputi. Neizostavni komadi bez kojih gotovo nijedna žena ne može, a koji će svaku kombinaciju upotpuniti i u tren pretvoriti u dnevni ili večernji look.

Dominantne trendove kaputa kao i uvijek često diktiraju slavne ličnosti, a Zagreb.info je izdvojio najbolje modele. Pogledajte u nastavku najpopularnije modele koji vas mogu grijati u hladnim danima, a izabrale su ih naše slavne dame.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DE|LIGHT (@delight_luxury)

U ulozi zaštitnog lica zimske kolekcije popularnog brenda DeLight, odlično se snašla glazbenica Ivana Vrdoljak Vanna (51), koja je i privatno obožavateljica njihovih modela. Brend koji je popularnost stekao vrhunskim prirodnim tkaninama poput kašmira, vune i devine dlake, krojevima koji pristaju svakoj građi tijela, ove sezone je pripremio odlične komade zimskih kaputa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DE|LIGHT (@delight_luxury)

Crvena boja simbolizira energiju, strast i ljubav, a glazbena diva jednostavno izgleda savršeno u ovom modelu.

View this post on Instagram

 

A post shared by DE|LIGHT (@delight_luxury)

Pjevačica Severina (49) odlučila se za svijetliju varijantu kaputa, u različitim bojama. Seve voli šaroliko i veselo zimi, pa je svoj modni odabir podjelila na društvenim mrežama, a obožavateljice su odmah nizale pohvale na račun kaputa.

“Izgledala je malo čudno u kaputu žutom, krojenom bez veze”, napisala je pjevačica ispod fotografije na kojoj oduševljeno pozira u svom zimskom komadu te u komentarima istaknula da obožava oversize kapute.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Svaka žena složit će se da u kvalitetan kaput vrijedi investirati, a to najbolje pokazuje naša pjevačica Nina Badrić (49) koja je velika ljubiteljica Max Mara komada. Iako se modni trendovi svake sezone mijenjaju, ovakvi modeli nosivi su baš uvijek, a Badrić stoje kao saliveni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Bivša voditeljica Ecija Ivušić (35) voli nježnije tonove kaputa. Romantično i prozračno, ženstveno i nježno. Kaputi u pastelnim i kremastim bojama savršeno pristaju plavušama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija ? (@ecija_ivusic)


Komentari