(FOTO) Enesa Vejzovića napali zbog objave upućene Bojani: ‘Čeka da dođe sluškinja žena, baš i nije neki muž’

Foto: Instagram

Jedna od natjecateljica u showu ‘Ples sa zvijezdama’ koja iz tjedna u tjedan dobiva samo komplimente na račun svog plesa zasigurno je 50-godišnja glumica Bojana Gregorić Vejzović. Tako je bilo i u posljednjoj epizodi gdje je žiri energičnom izvedbom plesa paso doble i osvojila čak 35 bodova. Njezin nastup pozorno je pratio i suprug Enes Vejzović koji se pratiteljima javio na Instagramu.

Foto: Screenshot

Glumac je najprije objavio fotografiju televizora na kojem gleda svoju suprugu, a potom je mnoge nasmijao i fotografijom neopranog suđa u sudoperu kojom je nagovijestio kako isto čeka Bojanin povratak kući. Njegova objava nasmijala je i samu glumicu koja je istu fotografiju objavila i kod sebe uz opis: ‘Realnost zove’.

Foto: Screenshot

No, premda su mnogi sve shvatili samo kao dobru šalu, djelu javnosti Enesov humor i nije bio tako simpatičan. ˝Dok ona zarađuje, njemu je doma teško i suđe oprati. E baš i nije neki muž˝, ˝nije bio u stanju oprati te tri posude i dasku nego je čekao da dođe sluškinja žena i to ponosno seksistički poslao u javnost?˝, ˝Nezrelo ponašanje i nije uopće smiješno˝, kritizirali su neki glumca.

Inače, Bojana i Enes ove će godine proslaviti 16. godišnjicu skladnog braka u kojem su dobili i dvoje djece sina Raula te kćer Zoe.


Komentari