(FOTO) Ella Dvornik već je okitila božićno drvce pa poručila: ‘Lovi me kriza 30-ih’

Foto: Instagram

Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica, 30-godišnja Ella Dvornik krenula je s pripremama za Božić. Kako je otkrila na Instagramu, iako do jednog od, po mnogima, najljepših blagdana u godini, ima nešto više od mjesec dana, božićno drvce u njezinom domu već je postavljeno.

˝Nikad ne objavim bor dok nije gotov, pa se sigurno sad pitate što mi je? Pa osim što me lovi kriza 30-ih godina, zapaprila sam extra ovogodišnje kićenje za prvi vlogmas tako da vam mogu slobodno ovo pokazati, jer je ovo ništa naspram onog što radim.Trebat će mi svih 10 dana valjda˝, poručila je Ella.

Foto: Instagram

Na snimci koju je objavila može se vidjeti kako je, barem za sada, tema ovogodišnjeg bora bijela boja pa su svi ukrasi upravo u toj snježnoj nijansi. Osim klasičnih kuglica, na Ellinom su se boru našle i one neobičnijih oblika, a najdraži ukras joj je, kako je naglasila, onaj u obliku kristalnog lustera koji se nalazi pri vrhu bora.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

S obzirom na dosadašnje božićne dekoracije, za pretpostaviti je samo kako ni ove godine u Ellinom domu neće nedostajati raskošnih ukrasa kao ni pregršt lampica.

Komentari