(FOTO) ‘Dva majmuna čekaju ponedjeljak da im treći otvori‘ Šprajc opet nasmijao pratitelje

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Omiljeno lice RTL-a, Zoran Šprajc poznat je po satiričnom komentiranju aktualnih događanja u Hrvatskoj. Čini se da ovog voditelja situacija s riječkim kafićem Three monkeys itekako zabavlja, pa se o navedenom oglasio putem Insta storyja. Objavio je fotografiju ispred jednog zagrebačkog kafića, te pozirao držeći plišanog majmuna u ruci.

“Dva majmuna čekaju ponedjeljak da im treći otvori”, našalio se i dodao hashtagove “tri majmuna” i “mjere”.

Screenshot Instagram

Time se Šprajc osvrnuo na dramu između riječkog kafića i vladajuće stranke, kao i na skorašnje otvaranje terasa. Podsjetimo, kafić Three monkeys je digao HDZ-ovce na noge s objavnom da pripadnici te stranke nisu dobrodošli u lokal.

Šprajc je vlasnika kafića Tomislava Kovačevića nedavno ugostio u RTL Direktu, a on mu je objasni o i kako je kafić dobio ime po tri plišana majmuna.

“To je ime koje zaziva pozornost, klasični PR, evo i vi ste me pitali pa pretpostavljam da smo pogodili”, rekao je.

Podsjetimo, premijer Andrej Plenković oštro je kritizirao objavu kafića, nazvavši navedeni čin diskriminacijom.

“Da u kafić ne mogu doći pripadnici Armade i SDP-ovci Židovi, Romi, digla bi se tolika halabuka. Ali kad HDZ-ovci ne mogu ući, nikome ništa. To je diskriminacija, sljedeći korak je fašizam. Jeste li vi čitali što je taj čovjek govorio? Mi se ovdje bavimo dotepencima i čitanjem ćirilice. Ali kad je HDZ u pitanju ništa. Da je zadnji kafić na svijetu ne bi tamo otišao”, rekao je iznervirano Plenković prije nekoliko dana.


Komentari