(FOTO) Drastična promjena Kolinde Grabar-Kitarović: Ovo su modni izbori kojima je oduševila

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u zadnje vrijeme izvrsno izgleda, ne samo što se tiče linije, nego i što se tiče odjevnih kombinacija. Moramo priznati da je stvarno napravila zaokret u stilu. Uvijek se ona trudila izgledati dotjerano, ali u zadnje vrijeme pokazuje zavidnu razinu elegancije. Znamo da ju oblači hrvatski modni dvojac ELFS, no izgleda da su joj dečki dali i koju lekciju iz mode, a ne samo par dobrih kostimića. Ovo su oni najbolji.

1. Plavi kostimić po uzoru na Melaniju Trump za potrebe dolaska izraelskog predsjednika ostavio nas je bez daha. Kolinda je izgledala poput Jackie Kennedy.

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

2. Za potrebe Alke obukla je svoju najbolju haljinu. Osim što joj je savršeno istaknula struk, oduševila je i svojim folklornim, autentičnim štihom.

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Inače, vrijedi podsjetiti kako je Grabar-Kitarović izgledala na prošlogodišnjoj Alki. Vjerujemo, primjetit ćete drastičnu razliku, kako u modnom odabiru, tako i u predsjedničinoj figuri.

Pixsell

3. Na obilježavanju Oluje bila je elegantna, a opet zavodljiva u crnoj haljini, posutoj crvenim cvjetovima.

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Također, u usporedbi s prošlogodišnjim izdanjem na istom događaju, razlika je nevjerojatna.

Pixsell

4. I hlače joj izvrsno stoje, no ovdje je odlično kombinirala ne samo pojedine komade, nego i boje. Pastelnu rozu pametno je spojila s pastelnom sivom.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

5. Na nogometnom je prvenstvu ove godine spojila dva odjevna predmeta koji inače nikako ne idu zajedno, no njoj je pošlo za rukom. Sportsku majicu kombinirala je s finim hlačama u bež boji, a preko T shirta je kasnije prebacila crveni sako. Jedino što bismo mi majicu stavili u hlače, poput ministrice Divjak koja je identičnu majicu stavila u plave fine hlače i zaokružila outfit cipelama na petu – dakle sjajno.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

6. Ovim je izborom Kolinda pokazala da se ne boji kričavih boja. Tirkizni je sako ‘smirila’ crnim hlačama.

Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Autor:Iva Hanzen/N.B.


Komentari