(FOTO) DORIS PINČIĆ PONOVNO LJUBI? Svi žele saznati tko je ovaj crnokosi muškarac s kojim se pojavila na svadbi Jelene Veljače

Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Poznata televizijska voditeljica i glumica, Doris Pinčić, stigla je među prvima na vjenčanje Jelane Veljače, no nije bila sama. Naime, s njom je došao i jedan zgodni crnokosi muškarac, a njihovu je fotografiju objavila i Veljača na svoj Instagram Story, zbog koje su krenule lavine komentara i “šuškanja” o mogućoj novoj ljubavi.

Foto: Instagram

Kasnije se ispostavilo da je muškarac koji sjedi uz Pinčić zapravo Jan Štedul, dugogodišnji televizijski producent koji je radio na brojnim poznatim emisijama poput Big Brothera. Budući da trenutno surađuje s Pinčić na njezinim audio vizualnim projektima u sklopu njene tvrtke DPR, nagađa se da se ljubav upravo rodila kroz posao.

Štedul je poznat u javnosti zbog svojih prijašnjih ljubavnih veza s bivšom voditeljicom emisije Provjereno, Ivanom Paradžiković s kojom ima sina te s PR agenticom Helenom Štedul s kojom je dobio dvoje djece.

Valja napomenuti da je ovo prvi put da se poznata televizijska voditeljica i glumica pojavila u javnosti u muškom društvu nakon rastave od glazbenika Borisa Rogoznice. Podsjećamo da su Pinčić i Rogoznica još početkom ljeta prošle godine potvrdili glasine o njihovom razvodu.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

“Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikog osim naše obitelji”, objavila je tada Pinčić.

Komentari